Om restaurangen eleven Madison park (New York city) och dess goda mat

juni 17, 2018 Av av Hedvig

Många av gästerna till restaurangen vill “slå ett slag” för att läget är något alldeles extraordinärt! Också matsalen skall vara något i världsklass på eleven Madison park.

Besöker du denna restaurang kommer du aldrig att ångra dig! En gäst upplevde sitt restaurangbesök som litet av en show över både mat och dryck som var väl värd att se och höll på i över fyra timmar!  Vinet får ofta otroligt fin kritik som ett perfekt vin till varje rätt som serveras i fantastisk harmoni! Vinet och rätterna gifter sig underbart fint i munnen! Som sagt om du är beredd med stora plånboken och att betala 4 000 kronor per person skall du definitivt åka hit! De allra flesta som har besökt denna restaurang och lämnat recensioner har endast positiva saker att skriva om när det gäller både maten, efterrätter samt viner som är alldeles i en klass för sig. Eleven Madison park är känd för sina otroligt fina upplägg av mat och efterrätter och det talas vida om dessa i kulinariska kretsar! En del gäster har berättat att pirerna är alldeles för dyra och inte riktigt för normalstora plånböcker som vanliga “Svenssons” äger. “Hutlösa priser” och de frågar inte vilket vin man vill ha utan väljer det dyraste åt en”! Nej, man skall nog inte vara någon fattig student eller person med låg eller ingen inkomst alls för att besöka restaurangen, men för den rika och täte med en plånbok som är tjock går det som en dans att äta här!

För övrigt är alla vinpaket på finkrogar i New York otroligt fina. Det serveras nästan alltid vin till varenda rätt så man får stor valuta för sina pengar. När maten tillagas har fantasin inga gränser utan alla rätter är långt utöver det vanliga i den kulinariska upplevelsen!

Om krögarna på restaurangen

Krögarna har gjort många resor världen över för att få den erfarenhet och inspiration de nu besitter. De kan helt enkelt göra magi av bara några enkla råvaror från början till slut. Sötsakerna som serveras är väldigt populära och en del kunder äter så de nästan spricker för att de smakar så gott! En del gäster har här klagat på Havsaborren och tyckt att den varit alldeles för överkokt. Men just denna rätt ersattes av en annan rätt och alla andra rätter ersattes när något inte var gott eller till belåtenhet åt kunden. (Bortskämda människa skulle jag kallat honom!) Nåväl alla är vi olika!

Om krögarna på restaurangen

Även rika och välbeställda kunder har klagat på att priserna är alldeles för höga trots den fina kvaliteten på maten och desserten. Men de flesta älskar såklart stämningen därinne med mysig atmosfär och superba smaksensationer! En gäst kom på sig själv med att sitta och le brett under hela måltiden för att maten och vinet smakade så utsökt! Gästen hade valt en avsmakningsmeny och var särdeles nöjd med sitt besök.En del gäster får vänta i upp till trettio minuter på sina rätter och det är ju absolut inte respektabelt för de priserna, big NO NO! Men det positiva vinner över allt!