Sveriges bästa restauranger

augusti 9, 2019 Av av Hedvig

Sverige är ett bra land för den som tycker om mat eftersom det finns gott om restauranger som serverar mycket god mat men vilka är egentligen Sveriges bästa restauranger?

Fem restauranger från norr till söder med chockerande god mat

Fäviken Magasinet ligger beläget i den lilla byn Fäviken i Jämtland. Vill man äta riktigt god mat, få tips om god dryck som passar till just den mat som man ska äta samtidigt som man får avnjuta maten och drycken i en fantastisk restaurangmiljö så är Fäviken Magasinet den perfekta restaurangen för alla som gillar god mat. Bor man i Jämtland eller har vägarna förbi så finns det inte en tvekan om saken på att man borde besöka restaurangen. En bättre restaurang i Jämtland existerar nämligen inte och man kommer garanterat inte lämna restaurangen besviken. Snarare så kommer man att börja drömma om nästa besök och planera vad man ska beställa för mat då.

Fäviken Magasinet

Fäviken Magasinet

Frantzén är en lyxig restaurang som ligger belägen på Norrmalm i Stockholm. Är man ute efter en riktigt bra helhetsupplevelse så är det en smart ide att boka bord på Frantzén. Maten är förstås i toppklass men man kan också förvänta sig riktigt bra service där personalen finns på plats inte bara för att servera utan också för att svara på frågor och förstås också för att vara smakråd. Personalen på Frantzén vet garanterat vad de pratar om. Upper House Dining som ligger belägen i Gothia Towers i Göteborg är inte bara en restaurang för den som är ute efter en riktigt vacker utsikt, restaurangen serverar nämligen även mat i toppklass. Det är en perfekt restaurang för den som vill ha en bra helhetsupplevelse då man kan förvänta sig god mat och dryck men även en fantastisk utsikt då man måste ta sig upp ända till våning 25 för att kunna äta på restaurangen. PM & Vänner är en mycket omtyckt restaurang som ligger i Växjö. Det är en bra restaurang att besöka om man vill koppla av då hela stämningen på PM & vänner gör att man kan känna sig helt lugn och bara andas ut. Förutom att det är en restaurang att känna sig trygg på så kan man naturligtvis också förvänta sig att äta riktigt god mat och även dricka något gott till maten samtidigt som man bör förvänta sig service i toppklass. Då restaurangen ligger i Småland så man förvänta sig smaker påminner om de gröna skorna så som riktigt god svamp men även annan magiskt god mat som bör uppskattas av alla. aniel Berlin Krog som ligger i Tranås i Skåne är en riktigt fin restaurang som serverar mat som även den värsta sortens matsnobb skulle uppskatta. Restaurangen bjuder på mat med en blandning av välbekanta smaker och något helt nytt. Vill man dessutom dricka något gott till maten så kan man lita på Daniel Berlin Krog då restaurangens dryckesmeny är något ut över det extra, det vill säga på en helt annan nivå i jämförelse mot andra restauranger.